Kérjük válasszon!

 

Festmények

 

Fotográfia

Festmény eredetiségvizsgálat

Festmény eredetiségvizsgálat

Legfőbb célkitűzésünk a magyar festészet elismertetése. Ennek egyik legfontosabb területe a magyar festészet megvédése külföldön az egyre sűrűbben felbukkanó hamisítványoktól. Ennek érdekében alapítottuk meg 2010-ben az Első Magyar Festményszakértői Irodát. (www.biralat.hu)

Fontosnak tartjuk az újonnan felbukkanó képek beazonosítását és beemelését a magyar művészet történetébe s ezzel tevékenyen hozzájárulni a magyar festészet presztizsének emeléséhez. Szolgáltatásunk célja az is, hogy ügyfeleink számára megkönnyítsük a műtárgyak eredetiségével, művészi kvalitásával és forgalmi értékével kapcsolatban felmerült kérdések megválaszolását, s folyamatos tájékoztatást nyújtsunk a műtárgypiac aktuális állapotáról, az értékviszonyokat meghatározó hazai és nemzetközi trendek alakulásáról.

A vizsgálatokhoz, szükség esetén, a legmodernebb technikák állnak rendelkezésünkre. Lehetőségünk van a ma már alapvetőnek számító ultra-viola fényben végzett vizsgálatokra, multispektrumú fotográfiára, elektronmikroszkópos vizsgálatra, digitális röntgenre, és különféle roncsolásmentes anyagvizsgálatra egyaránt.

Az iroda alapítói rendelkeznek az egyik legnagyobb adattárral az országban: több évtiezed alatt készített analóg fotótár kiállításokról, magángyűjteményekről, műkereskedelemben megfordult tárgyakról, több tízezer darabos színhelyes, nyomdai minőségű diatár és sok százezeres digitális fotótár segíti szakértőink munkáját.

 

website: www.biralat.hu

E-mail: info@biralat.hu

    kg_0042_2_288kg_0077_288