Kérjük válasszon!

 

Festmények

 

Fotográfia

Ingyenes festmény­­értékbecslés

Galériánkban lehetősége van festményeinek ingyenes értékbecslésére. Több évtizedes gyakorlattal rendelkező szakembereink árajánlatot adnak minden hozzánk eljuttatott festményre, grafikára, szoborra és egyéb műtárgyra. Legtöbbször a műalkotás fényképe is elég az érték megállapításához. Küldje el e-mailen, vagy töltse fel a webes felületen a műtárgy digitális fotóját, s munkatársaink rövid időn belül válaszolnak Önnek. Természetesen előzetes egyeztetést követően személyes vizsgálatra is sor kerülhet a galériában.

Töltse ki űrlapunkat, küldjön fotót az alkotásról, jelezze a kép méreteit, továbbá minden Ön által ismert adatot (bírálati szám, reprodukciós illetve kiállítási lista, és így tovább), amelyek növelhetik az alkotás értékét! Ha nem szeretné kitölteni űrlapunkat, írjon nekünk a gallery@kieselbach.hu e-mail címre! Szakértőink, ahogy idejük engedi megválaszolják kérdéseit.

A feltöltendő file-ok maximális mérete 20 MB, maximálisan 4 db.
Kérjük, ne használjanak ékezeteket a file-ok elnevezése során!
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Keresünk

Aukcióra keresünk

A Kieselbach Galéria megalakulásától kezdve a magyarországi aukciós piac meghatározó szereplője.

Árveréseinkre a modern magyar festészet kiemelkedő darabjait keressük, de galériánk a régi mesterek és a 19. századi festészet jelentős műveit, kortárs és történelmi fotókat, valamint grafikai alkotásokat is rendszeresen aukcionál.

Megvételre keresünk

Galériánk készpénzért is megvásárolja a 19. és a 20. századi magyar festészet kiemelkedő értékeit. Kérje ingyenes értékbecslésünket!

Folyamatosan vásárolunk készpénzért művészi hagyatékot, akár teljes műtermet berendezéssel, grafikákat mappában is, nagyméretű képeket, sérült, restaurálásra szoruló alkotásokat díjtalan helyszíni szemlével és árajánlattal. Igazságügyi szakértőink segítenek teljes hagyatékok értékbecslésében, szakértői vélemények elkészítésében.

Adatbázisunkba keresünk

Galériánk célja, hogy minél szélesebb körben, minél átfogóbb képet nyújthassunk a 19. és 20. századi magyar vizuális művészetről.

Ha Ön ismer olyan kiemelkedő jelentőségű művet, gyűjteményt, vagy hozzájuk kapcsolódó fotókat a magyar művészet jelentős alkotóitól, melyek sohasem vagy régen voltak kiállítva, nem szerepeltek katalógusokban, ismeretlenek a szakma és a nagyközönség számára, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a fentebb megtalálható e-mail címen. Szívesen közzéteszünk olyan dokumentumokat, katalógusokat, régi újságcikkeket is, amelyek egy életmű vagy egy korszak egészét jól reprezentálják.

Ha rendelkezik jó minőségű fotóanyaggal, amelyet szívesen rendelkezésünkre bocsátana, azt szerkesztve, feldolgozva örömmel közzétesszük honlapunkon.

Wanted! Konkrét képeket keresünk

A magyar művészet története tele van hézagokkal és fehér foltokkal.

A Kieselbach Galéria célja, hogy ezen hézagokat kitöltve minél jobban megismerhesse, megérthesse és bemutassa azt a képzőművészeti korszakot, amely jelenünket a leginkább befolyásolja. A 19. és 20. századi magyar művészet kiemelkedő művei közül számosat csak fekete-fehér reprodukcióban ismerünk, fizikai felbukkanásuk régóta várat magára, soknak léte már bizonytalan.

Több alkalommal tettünk közzé galériánkban és honlapunkon olyan képeket, amelyeket már régi folyóiratokban és kiadványokban hiteles körülmények között reprodukáltak. Ezen művek közül először egy, a Nyolcak festőcsoport elveszett műveiből adunk válogatást, amely a pécsi és budapesti kiállítások előkészületeként került összegyűjtésre. Ezen pontosan azonosítható képeket a művészettörténeti feldolgozás mellett a kereskedelmi értékesítés céljából is keressük.