Kérjük válasszon!

 

Festmények

 

Fotográfia

Társadalmi szerepvállalás

Társadalmi szerepvállalás

Elsősorban a jótékonyságról szólnak, mégis fokozatosan a hazai műkereskedelmi élet kitüntetett eseményévé váltak a Bátor Tábor kortárs képzőművészeti aukciói. Az árverésre bekerülni egy művész számára rangot és elismerést, a licitáló számára garanciát jelent.

A Kieselbach Galéria kezdetektől a Bátor Tábor Alapítvány jótékonysági kortárs árveréseinek szervezője és lebonyolítója. A Bátor Tábor Alapítvány első Kortárs Képzőművészeti Aukcióját 2005-ben hagyományteremtő céllal rendezte meg, egy igazi sikertörténetet indítva útjára. 2011-re a Bátor Tábor Kortárs Képzőművészeti Aukció Magyarország legrangosabb kortárs művészeti aukciójává nőtte ki magát, amelynek a Kieselbach és az acb Galéria mellett, rangos nemzetközi zsűri segíti munkáját. Az árverést minden évben Winkler Nóra vezeti.

Az árverést a magyar művészvilág élvonala támogatja művei felajánlásával. Évente átlagban 80 mű kerül kalapács alá. A rendezvények bevételét daganatos, cukorbeteg, krónikus ízületi gyulladással vagy haemofíliával kezelt gyermekek élményterápiás táborozására fordítják. Az esemény helyszíne a Marriott Hotel, ami ettől az évtől a Kieselbach Galéria művészeti árveréseinek is otthont ad.