Kérjük válasszon!

 

Festmények

 

Fotográfia

Szeift Béla Gödöllő, 1944 - 2012

Festő, grafikus. A Képzőművészeti Főiskolán 1963-1965-ig tanult, mesterei Kmetty János, Blaskó János és Sarkantyu Simon voltak. 1966-tól vesz részt kiállításokon, egyéni tárlatai mellett (Budapest, Franciaország) csoportos megjelenései is voltak (Műcsarnok, Ernst Múzeum, Vigadó Galéria, Budapest Galéria, Szentendre, Ausztria). Munkáit rendszeresen közli az Élet és Irodalom című hetilap. 1971-ben részt vett a balatonboglári Kápolnatárlaton. A 70-es évek közepétől készíti fekete-ezüst műveit, ebben az időben könyvborítókat is tervez. A 80-as évek elején egy ideig vidéken élt, majd visszatérve a fővárosba, a festés és rajz mellett kollázsokat készített. Szobrászattal is foglalkozik.

Önnek is van Szeift Béla képe?

Kérjen ingyenes értékbecslést, akár teljes hagyatékra is! Hasonló alkotását megvásároljuk készpénzért, átvesszük aukcióra vagy online értékesítjük.

Készpénzes, azonnali megvételre keressük a felsorolt művészek kvalitásos alkotásait

Részletek

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön elsőként aukcióinkról, kiállításainkról és aktuális ajánlatainkról! Válassza ki az Önt érdeklő művészeket, stílusokat, témákat és kérje hírlevelünket, amelynek segítségével azonnal értesülhet a frissen beérkező művekről.

Lépésről-lépésre

Világhírűvé tesszük a magyar festészetet!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Értesüljön elsőként aukcióinkról, kiállításainkról és aktuális ajánlatainkról