Kérjük válasszon!

 

Festmények

 

Fotográfia

Papp Iván Budapest, 1918 - 1982, Budapest

Papp Iván
Festő, grafikus. Tanulmányait a budapesti Képzőművészeti Főiskolán végezte. A főiskola tanársegédje volt 1941-43 között. A sepsiszentgyörgyi tanítóképző főiskola tanára lett 1943-tól. 1945 első félévében Ék Sándor grafikai műhelyében dolgozott. 1947-től 1979-ig különböző iskolákban rajztanárként tevékenykedett. A 70-es évektől a soproni, a zsennyei, a sárospataki művésztelepeken dolgozott. Pályája során akvarelleket, rajzokat, fa- és linometszeteket könyvillusztrációkat, ex libriseket készített. 1941 óta kiállító művész. Több egyéni kiállítással mutatkozott be. Csoportostárlatokon szerepelt a Nemzeti Szalonban 1941-ben, Győrben 1941-ben, az Ernst Múzeumban 1947-ben, a Műcsarnokban 1957-ben.

Önnek is van Papp Iván képe?

Kérjen ingyenes értékbecslést, akár teljes hagyatékra is! Hasonló alkotását megvásároljuk készpénzért, átvesszük aukcióra vagy online értékesítjük.

Készpénzes, azonnali megvételre keressük a felsorolt művészek kvalitásos alkotásait

Részletek

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön elsőként aukcióinkról, kiállításainkról és aktuális ajánlatainkról! Válassza ki az Önt érdeklő művészeket, stílusokat, témákat és kérje hírlevelünket, amelynek segítségével azonnal értesülhet a frissen beérkező művekről.

Lépésről-lépésre

Világhírűvé tesszük a magyar festészetet!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Értesüljön elsőként aukcióinkról, kiállításainkról és aktuális ajánlatainkról