Kérjük válasszon!

 

Festmények

 

Fotográfia

Miskolczi László Hajdúszoboszló, 1923 - 1988, Budapest

Miskolczy László

Festő. A budapesti Képző- és Iparművészeti Szakközépiskolában, majd 1943-1949 között a Képzőművészeti Főiskolán tanult. Bécsben, Párizsban és több olasz városban járt tanulmányúton.1949-től kiállító művész. Budapesten több egyéni tárlata volt, így például 1973-ban az Ernst Múzeumban és a Műcsarnokban mutatta be munkáit. Gyűjteményes kiállítása volt a Fényes Adolf Teremben 1956-ban és 1961-ben. Díjak: Derkovits-ösztöndíj (1956-59), a Munka Érdemrend Bronz Fokozata (1974), Munkácsy-díj (1963, 1974). Hazai közgyűjteményben a többi közt a Magyar Nemzeti Galériában, a debreceni Déri Múzeumban és a hódmezővásárhelyi Tornyai Múzeumban találhatók munkái.

Önnek is van Miskolczi László képe?

Kérjen ingyenes értékbecslést, akár teljes hagyatékra is! Hasonló alkotását megvásároljuk készpénzért, átvesszük aukcióra vagy online értékesítjük.

Készpénzes, azonnali megvételre keressük a felsorolt művészek kvalitásos alkotásait

Részletek

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön elsőként aukcióinkról, kiállításainkról és aktuális ajánlatainkról! Válassza ki az Önt érdeklő művészeket, stílusokat, témákat és kérje hírlevelünket, amelynek segítségével azonnal értesülhet a frissen beérkező művekről.

Lépésről-lépésre

Világhírűvé tesszük a magyar festészetet!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Értesüljön elsőként aukcióinkról, kiállításainkról és aktuális ajánlatainkról