Kérjük válasszon!

 

Festmények

 

Fotográfia

Matyófalvi Gábor Budapest, 1947 - 1998, Budapest

Matyó

Matyófalvi Gábor

Grafikus, szobrász. Autodidakta. A szentendrei Vajda Lajos Stúdió alapító tagja. 1970-ben a Nalaja happening miatt hat hónapot börtönben töltött. Elsősorban szobrászként működött, de 1980-1998 között rendszeresen készített sokszorosított grafikákat is a Szentendrei Grafikai Műhelyben. Rendszeres résztvevője 1972-től a szentendrei csoportos tárlatoknak. 1999-ben emlékkiállítást rendeztek műveiből, 2002-ben pedig alkotásait bemutatták a Műcsarnokban a Vajda Lajos Stúdió jubileumi kiállításán. Köztéri alkotásai állnak Szentendrén, Klapeidában, Táborfalván. Művei megtalálhatók a szentendrei Ferenczy Múzeum gyűjteményében.

Önnek is van Matyófalvi Gábor képe?

Kérjen ingyenes értékbecslést, akár teljes hagyatékra is! Hasonló alkotását megvásároljuk készpénzért, átvesszük aukcióra vagy online értékesítjük.

Készpénzes, azonnali megvételre keressük a felsorolt művészek kvalitásos alkotásait

Részletek

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön elsőként aukcióinkról, kiállításainkról és aktuális ajánlatainkról! Válassza ki az Önt érdeklő művészeket, stílusokat, témákat és kérje hírlevelünket, amelynek segítségével azonnal értesülhet a frissen beérkező művekről.

Lépésről-lépésre

Világhírűvé tesszük a magyar festészetet!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Értesüljön elsőként aukcióinkról, kiállításainkról és aktuális ajánlatainkról