Kérjük válasszon!

 

Festmények

 

Fotográfia

Kaján Kalász Tibor Miskolc, 1921

Kalász Tibor, Klein Tibor

Kaján Kalász Tibor

Grafikus. Tanulmányait Miskolcon és a budapesti Képzőművészeti Főiskolán végezte. Mesterei Koffán Károly, Kmetty János, Berény Róbert és Barcsay Jenő voltak. 1953 és 1968-ban Munkácsy-díjat kapott. 1968-ban Munka Érdemrenddel tüntették ki. 1975-ben Érdemes Művész, 1988-ban Kiváló Művész címmel jutalmazták. 1992-ben a Pulitzer-díj, 1994-ben pedig az Opus-díj tulajdonosa lett. 1945-től számos folyóiratnak készített illusztrációkat,
köztük a Magyar Nemzetnek és a Magyar Hírlapnak is. 1969-ben a Kaján-lexikon című, illusztrált művel lépett a nyilvánosság elé. Rajzai különböző kiadványok formájában bejárták a világsajtót. Rendszeresen vett részt, és számos díjat nyert Bordighera, Montreal, Tokió, Berlin, Köln, Bonn, London, Antibes, Moszkva nemzetközi karikatúra-kiállításain. Több karikatúra albuma jelent meg.

Önnek is van Kaján Kalász Tibor képe?

Kérjen ingyenes értékbecslést, akár teljes hagyatékra is! Hasonló alkotását megvásároljuk készpénzért, átvesszük aukcióra vagy online értékesítjük.

Készpénzes, azonnali megvételre keressük a felsorolt művészek kvalitásos alkotásait

Részletek

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön elsőként aukcióinkról, kiállításainkról és aktuális ajánlatainkról! Válassza ki az Önt érdeklő művészeket, stílusokat, témákat és kérje hírlevelünket, amelynek segítségével azonnal értesülhet a frissen beérkező művekről.

Lépésről-lépésre

Világhírűvé tesszük a magyar festészetet!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Értesüljön elsőként aukcióinkról, kiállításainkról és aktuális ajánlatainkról