Kérjük válasszon!

 

Festmények

 

Fotográfia

Bednay Éva Budapest, 1927

B'ay, Eve

Festő. Tanulmányait a Képzőművészeti Főiskolán végezte, mesterei Domanovszky Endre és Kacziány Aladár voltak, grafikát és illusztrálást Páris Erzsébettől tanult. Több európai országban tett tanulmányutat. 1972-től két évig New Yorkban, majd 1989-ig Bonnban élt. Több csoportos és egyéni kiállítása volt főleg külföldön (New York, Basel, Németország). Részt vett 1982-ben a Tisztelet a szülőföldnek című kiállításon a Műcsarnokban. Munkáiban a hagyományos olajfestés mellett különleges ázsiai lakktechnikákat is alkalmaz, kollázsszerű képeihez műanyagot és textileket és szöveteket is használ. Legújabb munkához selymet és olajkrétát használ. Munkái a világ számos országában megtalálhatóak.

Önnek is van Bednay Éva képe?

Kérjen ingyenes értékbecslést, akár teljes hagyatékra is! Hasonló alkotását megvásároljuk készpénzért, átvesszük aukcióra vagy online értékesítjük.

Készpénzes, azonnali megvételre keressük a felsorolt művészek kvalitásos alkotásait

Részletek

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön elsőként aukcióinkról, kiállításainkról és aktuális ajánlatainkról! Válassza ki az Önt érdeklő művészeket, stílusokat, témákat és kérje hírlevelünket, amelynek segítségével azonnal értesülhet a frissen beérkező művekről.

Lépésről-lépésre

Világhírűvé tesszük a magyar festészetet!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Értesüljön elsőként aukcióinkról, kiállításainkról és aktuális ajánlatainkról