Kérjük válasszon!

 

Festmények

 

Fotográfia

Lugosi Lugo László Budapest, 1953

Lugo

1977-ben diplomázott az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán, angol-magyar,valamint filmesztétika szakon. 1975-1980 között a BBS tagja volt, és ebben az időszakban rövidfilmeket készített többek között Forgács Péterrel, Szemadám Györggyel. 1978 óta kiállító fotográfus, mestere Kardos Sándor és Haris László voltak. Írásai 1980 óta jelennek meg, elsősorban az Élet és Irodalomban, a Magyar Naplóban, a Biciklitolvajban és fényképészeti szakfolyóiratokban. 1985 óta hivatásos fotósként tevékenykedik, szakterülete az építészeti és műtárgyfotózás. Nem csupán jelen van a művészeti eseményeken, hanem nyitott és szabad szellemével, kreatív gondolkodásával számos képzőművészeti, fotográfiai és filmes mű, rendezvény inspirálója. A művészvilágban betöltött kivételes helyzetét fotó-naplójában dokumentálta.

Önnek is van Lugosi Lugo László képe?

Kérjen ingyenes értékbecslést, akár teljes hagyatékra is! Hasonló alkotását megvásároljuk készpénzért, átvesszük aukcióra vagy online értékesítjük.

Készpénzes, azonnali megvételre keressük a felsorolt művészek kvalitásos alkotásait

Részletek

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön elsőként aukcióinkról, kiállításainkról és aktuális ajánlatainkról! Válassza ki az Önt érdeklő művészeket, stílusokat, témákat és kérje hírlevelünket, amelynek segítségével azonnal értesülhet a frissen beérkező művekről.

Lépésről-lépésre

Világhírűvé tesszük a magyar festészetet!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Értesüljön elsőként aukcióinkról, kiállításainkról és aktuális ajánlatainkról