Kérjük válasszon!

 

Festmények

 

Fotográfia

A webshopról

A webshopról

35 éve, amióta a képzőművészet tölti ki az életem jelentős részét, minden egyes nap rácsodálkozom a magyar vizuális kultúra gazdagságára.

A Kieselbach Galéria által működtetett webshop lehetővé teszi, hogy minden eddiginél több magyar műalkotást mutathassunk be és tegyünk elérhetővé a közönség számára. A felkínált művek különböző gyűjteményekben találhatók, a Galéria bizományosként teremt kapcsolatot a tulajdonosok és a vásárlók között.  A kiválasztott képek a vásárlás előtt – telefonon vagy e-mailben történt egyeztetést követően – a Kieselbach Galériában személyesen is megtekinthetők.

 

Az elém kerülő képek – a drága festményektől egészen a látszólag értéktelen, amatőr fotókig – tele vannak szépséggel, izgalmas részletekkel, amelyek egykori készítőikről, tulajdonosaikról, az ábrázoltakról, az itt élő emberekről, a mi közös történetünkről mesélnek. Ebben az inspiráló közegben élek, amelyet mindig is igyekeztem a lehető legtöbb emberrel megosztani. Az aukciók, a könyvek és a kiállítások lehetőséget adnak erre, de ezeken a fórumokon csupán az elém kerülő tárgyak töredékét tudom a közönség elé tárni.

A webshop óriási esélyt ad arra, hogy minden eddiginél több magyar képet mutathassak be, műfaji, technikai és mennyiségi korlátozás nélkül, úgy, hogy közben mindenki számára biztosítva legyen a lehetőség a kiválasztott műalkotások megvásárlására.

A minden eddigit felülmúló műtárgybőség és a könnyű eligazodást biztosító rendszerezés teljesen új élményt kínál a látogatóknak. Ez a radikális lépték- és módszerváltás mindenki számára új utat nyit a magyar vizuális művészetek és a dizájn felé, mindezt úgy, hogy közben garanciát nyújtunk a kínálatban szereplő művek eredetiségére. Fontos célom annak tudatosítása, hogy műalkotást nem csak gyűjtők és nem csupán tehetős emberek vásárolhatnak. Sokszor a legjobb ajándék egy értékálló grafika vagy festmény, mert ezzel lehet a legszemélyesebb módon üzenni, utalni a múltra, egy fontos helyre vagy szituációra, amely érzelmileg megérintheti a tárgy leendő tulajdonosát.
 

Mi a célunk?

  • Értő és rezonáló gazdát keresni a felkínált műveknek.
  • Izgalmasan bemutatni a magyar művészetet.
  • Mindenki számára könnyen elérhetővé tenni a magyar festészet, fotó és dizájn alkotásait. Vidéken és külföldön élők egyaránt hatalmas kínálatban válogathassanak.
  • Megteremteni a lehetőségét annak, hogy mindenki otthonába eljuthassanak műalkotások.
  • Tudatosítani, hogy nem csak gyűjtők vásárolhatnak műtárgyat. Lakások berendezői, és személyes ajándék után kutatók számára ideális lehetőség a művészeti webshop.
  • Lappangó, kallódó életműveket megmenteni és beilleszteni a magyar művészet történetébe.
  • Galériás forgalomban nehezen, vagy egyáltalán nem bemutatható – pl. monumentális méretű vagy beépített - műveket közönség elé tárni.
  • A műveiket felkínáló tulajdonosoknak olyan felületet teremteni, ahol eladni kívánt tárgyaik a legméltóbb, a legelőnyösebb módon jelenhetnek meg, és megtalálják azt, aki a leginkább rezonál rájuk.

 

Kieselbach Tamás