Kérjük válasszon!

 

Festmények

 

Fotográfia

Muray Róbert Rákospalota, 1931

Muray Róbert
Grafikus, festő. A budapesti Képzőművészeti Főiskolán folytatott művészeti tanulmányokat 1945-1954 között. Mesterei: Pap Gyula, Konecsni György, Ék Sándor, Barcsay Jenő, Koffán Károly. 1986-ban Tanzániában járt tanulmányúton. 1990-től címzetes egyetemi docens. Alkotásainak tárgya a természet, főként a vad- és a madárvilág. Egyéni tárlatokon mutatta be alkotásait, egyebek mellett Bécsben és Münchenben, Budapesten a Műcsarnokban, a Helikon Galériában, a Városháza Galériában. Gyűjteményes kiállítása volt a Mezőgazdasági Múzeumban. Csoportos tárlatokon vett részt a Nemzeti Szalonban. Többször elnyerte az év legjobb plakátja díjat (1967, 1970, 1973, 1983). a többi közt a Magyar Nemzeti Galériában találhatók munkái.

Önnek is van Muray Róbert képe?

Kérjen ingyenes értékbecslést, akár teljes hagyatékra is! Hasonló alkotását megvásároljuk készpénzért, átvesszük aukcióra vagy online értékesítjük.

Készpénzes, azonnali megvételre keressük a felsorolt művészek kvalitásos alkotásait

Részletek

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön elsőként aukcióinkról, kiállításainkról és aktuális ajánlatainkról! Válassza ki az Önt érdeklő művészeket, stílusokat, témákat és kérje hírlevelünket, amelynek segítségével azonnal értesülhet a frissen beérkező művekről.

Lépésről-lépésre

Világhírűvé tesszük a magyar festészetet!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Értesüljön elsőként aukcióinkról, kiállításainkról és aktuális ajánlatainkról