Kérjük válasszon!

 

Festmények

 

Fotográfia

Wanted! Konkrét képeket keresünk

Töltse ki űrlapunkat, küldjön fotót az alkotásról, jelezze a kép méreteit, továbbá minden Ön által ismert adatot (bírálati szám, reprodukciós illetve kiállítási lista, és így tovább), amelyek növelhetik az alkotás értékét! Ha nem szeretné kitölteni űrlapunkat, írjon nekünk a gallery@kieselbach.hu e-mail címre! Szakértőink, ahogy idejük engedi megválaszolják kérdéseit.

A feltöltendő file-ok maximális mérete 20 MB, maximálisan 4 db.
Kérjük, ne használjanak ékezeteket a file-ok elnevezése során!
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Wanted! Konkrét képeket keresünk

A 19. és 20. századi magyar festészet története még ma is rengeteg meglepetést tartogat. A műalkotások jelentős része elpusztult, vagy a mai napig ismeretlen helyen lappang. A magyar történelem drámai fordulatai, a hazai mecenatúra és műgyűjtés fejletlensége, s az a tény, hogy rengeteg festmény idegenben, elsősorban Párizsban készült, nem kedvezett a műtárgyak fennmaradásának.

A Kieselbach Galéria célja, hogy ezeket a lappangó, jó esetben csak régi fényképekről ismert műveket bemutassa és előkerülésüket segítse. Kövesse figyelemmel folyamatosan bővülő fényképes adatbázisunkat, s jelentkezzen, ha a bemutatott művek valamelyikének lelőhelyét ismeri.

INGYENES ÉRTÉKBECSLÉS

Galériánkban lehetősége van festményeinek ingyenes értékbecslésére, eredetiségük megállapítására. Több évtizedes gyakorlattal rendelkező szakembereink árajánlatot adnak minden hozzánk eljuttatott festményre, grafikára, szoborra és egyéb műtárgyra.  Legtöbbször a műalkotás fényképe is elég az érték megállapításához. Küldje el e-mailen, vagy töltse fel a webes felületen a műtárgy digitális fotóját, s munkatársaink rövid időn belül válaszolnak Önnek. Természetesen előzetes egyeztetést követően személyes vizsgálatra is sor kerülhet a galériában.

AUKCIÓRA KERESÜNK

A Kieselbach Galéria megalakulásától kezdve a magyarországi aukciós piac meghatározó szereplője.

Árveréseinkre a modern magyar festészet kiemelkedő darabjait keressük, de galériánk a régi mesterek és a 19. századi festészet jelentős műveit, művészi fotográfiákat, valamint grafikai alkotásokat is sikerrel forgalmaz aukcióin.

MEGVÉTELRE KERESÜNK

Galériánk készpénzért is vásárol művészeti alkotásokat. Kérje ingyenes értékbecslésünket, hogy tisztában legyen a birtokában lévű művek értékével!

Folyamatosan vásárolunk készpénzért művészi hagyatékot, akár teljes műtermet berendezéssel, grafikákat mappában is, nagyméretű képeket, sérült, restaurálásra szoruló alkotásokat. Ingyenes helyszíni szemlével és előzetes árajánlattal segítünk a döntésben. Sok évtizedes gyakorlattal rendelkező igazságügyi szakértőink teljes hagyatékok értékbecslését és szakértői vélemények elkészítését is vállalják.

ADATBÁZISUNKBA KERESÜNK

Galériánk célja, hogy minél szélesebb körben, minél átfogóbb képet nyújtson a 19. és 20. századi magyar vizuális művészetről.

Ha Ön ismer olyan festményt, szobrot vagy egyéb műalkotást, ezekkel kapcsolatos, archív fotókat, amelyek korábban nem szerepeltek könyvekben, katalógusokban, ismeretlenek a szakma és a nagyközönség számára, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a fentebb megtalálható e-mail címen. Szívesen közzéteszünk olyan dokumentumokat, katalógusokat, régi újságcikkeket is, amelyek egy életmű vagy egy korszak pontosabb megismerését szolgálhatják.

Ha rendelkezik életműveket vagy egykori műgyűjteményeket dokumentáló fotóanyaggal, küldje el számunkra, s azt szerkesztve, tudományosan feldolgozva közzétesszük honlapunkon.