Kérjük válasszon!

 

Festmények

 

Fotográfia

Rozanits Tibor Szombathely, 1931

Rozanits Tibor
Grafikus. Tanulmányait a budapesti Képzőművészeti Főiskolán végezte 1958-ban. Mesterei: Bencze László és Koffán Károly voltak. 1959-1994 között a Képzőművészeti Főiskola grafikai tanszékének tanára volt. Főleg a sokszorosító grafika területén dolgozik, rézkarcokat, litográfiákat készít. Festészettel és szobrászattal is foglalkozik. 1959 óta kiállító művész. Egyéni tárlaton mutatkozott be a Csók Galériában, Szombathelyen, Érden. Csoportos kiállításon szerepelt Miskolcon 1961-ben, 1965-ben, 1969-73 között, 1998-ban, 2000-ben, a Műcsarnokban 1965-ben és 1968-ban, valamint a Magyar Nemzeti Galériában. Munkái megtalálhatók a Magyar Nemzeti Galériában, a Munkácsy Mihály Múzeumban Békéscsabán és a miskolci múzeumban.

Önnek is van Rozanits Tibor képe?

Kérjen ingyenes értékbecslést, akár teljes hagyatékra is! Hasonló alkotását megvásároljuk készpénzért, átvesszük aukcióra vagy online értékesítjük.

Készpénzes, azonnali megvételre keressük a felsorolt művészek kvalitásos alkotásait

Részletek

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön elsőként aukcióinkról, kiállításainkról és aktuális ajánlatainkról! Válassza ki az Önt érdeklő művészeket, stílusokat, témákat és kérje hírlevelünket, amelynek segítségével azonnal értesülhet a frissen beérkező művekről.

Lépésről-lépésre

Világhírűvé tesszük a magyar festészetet!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Értesüljön elsőként aukcióinkról, kiállításainkról és aktuális ajánlatainkról