Kérjük válasszon!

 

Festmények

 

Fotográfia

Lajta Gábor (Budapest, 1955)

Lajta Gábor
Grafikus, festő, művészeti író. Jogász diplomát szerzett 1981-ben. 1983-1984 között egy újságíró iskolában kép- és tördelőszerkesztői szakot végzett. 1982-1990 a Filmvilág című folyóirat képszerkesztője, majd tervező szerkesztője. Folytatta művészeti tanulmányait 1987-1988-ban ösztöndíjjal Bécsben, a bécsi Iparművészeti Főiskolán, majd anatómiai rajztanulmányokat folytatott a budapesti Magyar Képzőművészeti Főiskolán, 1989-1992 között. A festészetben mesterének Molnár Sándort tekinti. Egyéni és csoportos tárlatokon mutatta be munkáit. A Stúdió-tárlatokon rendszeresen szerepelt (1985-1989). Párizsban a Magyar Intézetben volt önálló tárlata 1997-ben és 1999-ben. Több művészeti tanulmánya jelent meg.

Önnek is van Lajta Gábor képe?

Kérjen ingyenes értékbecslést, akár teljes hagyatékra is! Hasonló alkotását megvásároljuk készpénzért, átvesszük aukcióra vagy online értékesítjük.

Készpénzes, azonnali megvételre keressük a felsorolt művészek kvalitásos alkotásait

Részletek

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön elsőként aukcióinkról, kiállításainkról és aktuális ajánlatainkról! Válassza ki az Önt érdeklő művészeket, stílusokat, témákat és kérje hírlevelünket, amelynek segítségével azonnal értesülhet a frissen beérkező művekről.

Lépésről-lépésre

Világhírűvé tesszük a magyar festészetet!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Értesüljön elsőként aukcióinkról, kiállításainkról és aktuális ajánlatainkról