Kérjük válasszon!

 

Festmények

 

Fotográfia

Fodor József Hódmezővásárhely, 1935 - 2007, Hódmezővásárhely

Fodor József

Festő, grafikus. A szegedi tanárképző főiskolán tanult 1954-58-ig. Mesterei Füstös Zoltán, Vinkler László, Major Jenő, Kopasz Márta. 1971-ben és 1981-ben megkapta az Alföldi Tárlat nívódíját Békéscsabán, 1974-ben és 1994-ben a vásárhelyi Őszi Tárlat nívódíját, majd 1984-ben a Tornyai-plakettet. 1976-ban a hatvani Tájkép Biennálé bronzdiplomája, 1989-ben a Csongrád Megyei Tanács alkotói díja lett az övé. 1965 óta a mártélyi Képzőművészeti Szabadiskola alapító tagja és egyik vezetője. 1976-1998 között a mártélyi művésztelep és vásárhelyi kollektív műterem vezetője. A Magyar Alkotóművészek
Országos Egyesületének választmányi tagja. Rusztikus festői stílusa oldottabb foltfestés irányába alakult. Egyéni kiállításai voltak a többi közt Budapesten, Hódmezővásárhelyen, Kecskeméten, Pécsett. Csoportos kiállításokon vett részt a Magyar Nemzeti Galériában több ízben, a Műcsarnokban, művei eljutottak Németországba, Franciaországba.

Önnek is van Fodor József képe?

Kérjen ingyenes értékbecslést, akár teljes hagyatékra is! Hasonló alkotását megvásároljuk készpénzért, átvesszük aukcióra vagy online értékesítjük.

Készpénzes, azonnali megvételre keressük a felsorolt művészek kvalitásos alkotásait

Részletek

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön elsőként aukcióinkról, kiállításainkról és aktuális ajánlatainkról! Válassza ki az Önt érdeklő művészeket, stílusokat, témákat és kérje hírlevelünket, amelynek segítségével azonnal értesülhet a frissen beérkező művekről.

Lépésről-lépésre

Világhírűvé tesszük a magyar festészetet!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Értesüljön elsőként aukcióinkról, kiállításainkról és aktuális ajánlatainkról