Kérjük válasszon!

 

Festmények

 

Fotográfia

Drozdik Orsolya Abda, 1946

Drozdik, Orshi

Drozdik Orsolya

Grafikus, festő, performer. A budapesti Képzőművészeti Főiskola mesterképzőjén végzett 1977-ben. Mesterei: Iván Szilárd, Raszler Károly. 1976-ban Kondor-ösztöndíjas volt, 1988- ban megkapta a Prince Bernard Alapítvány díját. 1990-ben Pollock-Krasner-ösztöndíjas, 1996-ban a Gottlieb-Alapítvány díjazottja. 1978-tól külföldön él, 1980-ban New Yorkban telepedett le, de részt vesz a hazai kiállítási életben is. 1977-ben rendezte első egyéni kiállítását. Azóta sok hazai és külföldi kiállítóhelyen mutatta be kollekcióját, a többi közt 1990-ben az Ernst Múzeumban, 1994-ben Bécsben, 1995-ben Nantes-ban, 1996-ban a Ludwig Múzeumban. 1988-tól rendszeresen részt vesz egyéni és csoportos kiállításokon New York-ban. Csoportos tárlaton szerepeltek művei a többi közt 1978-ban és 1986-ban Párizsban, többször a budapesti Ernst Múzeumban és a Magyar Nemzeti Galériában. Alkotásai
megtalálhatók a bécsi és budapesti Ludwig-gyűjteményben, a Szépművészeti Múzeumban, neves amerikai és európai gyűjteményekben.

Önnek is van Drozdik Orsolya képe?

Kérjen ingyenes értékbecslést, akár teljes hagyatékra is! Hasonló alkotását megvásároljuk készpénzért, átvesszük aukcióra vagy online értékesítjük.

Készpénzes, azonnali megvételre keressük a felsorolt művészek kvalitásos alkotásait

Részletek

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön elsőként aukcióinkról, kiállításainkról és aktuális ajánlatainkról! Válassza ki az Önt érdeklő művészeket, stílusokat, témákat és kérje hírlevelünket, amelynek segítségével azonnal értesülhet a frissen beérkező művekről.

Lépésről-lépésre

Világhírűvé tesszük a magyar festészetet!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Értesüljön elsőként aukcióinkról, kiállításainkról és aktuális ajánlatainkról