Kérjük válasszon!

 

Festmények

 

Fotográfia

Bárdy Margit Magyaróvár, 1929

Kreibic Margit

Bárdy Margit

Grafikus, díszlet- és jelmeztervező. 1952-ben végzett a Képzőművészeti Főiskolán, tanárai Bernáth Aurél, Bortnyik Sándor, Barcsay Jenő és Bencze László voltak. 1957-1959-ig Münchenben, a Képzőművészeti Főiskolán tanult szcenikát, azóta itthon és számos európai városban (Berlin, Bécs, London, Párizs, München) készít jelmezeket és színpadterveket. A színház
mellett készít illusztrációkat, kollázsokat és festményeket akvarellel, tervez plakátokat, könyveket. Munkáira egy időben nagy hatással volt a 20-as évek orosz avantgard művészete. Számos kiállítása volt itthon és Németországban, munkásságát több díjjal is jutalmazták.

Önnek is van Bárdy Margit képe?

Kérjen ingyenes értékbecslést, akár teljes hagyatékra is! Hasonló alkotását megvásároljuk készpénzért, átvesszük aukcióra vagy online értékesítjük.

Készpénzes, azonnali megvételre keressük a felsorolt művészek kvalitásos alkotásait

Részletek

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön elsőként aukcióinkról, kiállításainkról és aktuális ajánlatainkról! Válassza ki az Önt érdeklő művészeket, stílusokat, témákat és kérje hírlevelünket, amelynek segítségével azonnal értesülhet a frissen beérkező művekről.

Lépésről-lépésre

Világhírűvé tesszük a magyar festészetet!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Értesüljön elsőként aukcióinkról, kiállításainkról és aktuális ajánlatainkról